Hvorfor handle hos MED IN AS?

FAST STOR RABATT
Vi har som kollegial målsetting å gi deg 50% rabatt eller enda mer på  våre merkevarer sammenliknet med prisene på kjente merker hos andre depoter. Når du svært ofte betaler dobbel pris hos andre, som gjerne reklamerer med "faste lave priser", monner det lite å ha en smigrende status som "stjernekunde". Hver eneste krone spart går uavkortet til deg direkte inn på bunnlinjen som din nettofortjeneste.

FRAKTFRI RASK LEVERING
Ved varebestilling garanterer med in as umiddelbar levering. Bestiller du før kl.15:30, sendes varene med Posten, som garanterer at minst 80% leveres overalt i Norge med levering påfølgende dag. Har du sjekket hvor mye hvor mye du betaler i frakt i året? Direkte minus på bunnlinjen. Med in as spanderer  frakten for deg.  Tør du sjekke hvor mange tusen du bruker på frakt i året. Dette går direkte til reduksjon av din netto inntekt.
Eksempel: Et stort depot har fastpris kr. 200 +mva for frakt. Trenger du kun 5 esker à kr. 100, betaler du egentlig kr. 150 pr. stk. og 10 esker koster kr. 125 pr. stk.

JAPANSK KVALITET
Det finnes mye dokumentasjon på at kvaliteten på våre merkevarer er av aller ypperste kvalitet. Her har vår hovedleverandør MANI Dental utmerket seg i alle år.  Vi har også valgt våre mindre dentale leverandører primært ut fra krav til høyeste kvalitet innen deres nisje.

INGEN RESTORDRE? 
Som aktive yrkesutøvere i bransjen vet vi dessverre alt om hvor frustrerende restordre oppleves. Dette setter vi vår ære i å unngå.
Med in as har et meget stort og komplett varelager her i Norge. Etter mange tiår i bransjen og med et meget stort antall trofaste handlende kolleger, har vi opparbeidet en svært god logistikk. Det er svært  sjelden vi må skuffe noen med restordre.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×